Потърси помощ за своята домашна
Програма Добавете учебите си часове за седмицата.
Последвайте ни
Филтрирай по тип
Материали 1-10 от 10
- Сортирай по:
- Дата на добавяне
- Брой сваляния
- Заглавие
- Брой страници
Риба и рибни продукти
Класификация на видовете риба и рибните продукти, в т. ч. основни видове сладководни и морски риби...
26
3
0
Месо и месни прдукти
Месо — плът от животно (основно мускули), използвана в качеството на храна...
38
0
0
Технология на пържени основни ястия
Пържените основни ястия са характерни със спецефичния вкус и аромат и наличието на повърхностна коричка, които образуват в резултат на различни взаимодействия и процеси на пирогенетично разграждане на веществата, съдържащи се в дадения полуфабрикат...
38
11
0
Промишнена преработка
При нестерилно рибно производство операциите се разделят на три основни групи: операции, подготвящи рибата за консервиране; операции осигуряващи същинско консервиране...
12
0
0
Традиционна испанска кухня
Испанската кухня се състои от голямо разнообразие от ястия, които са резултат от различия в географията, културата и климата...
12
1
0
Мляко и млечни продукти
В млякото се съдръжат около 200 химичини вещества. Естествената балансираност на тези съставки го прави особено ценно за храненето. То съдържа около 3.2% белтъчни вещества,4.9% млечна захар...
16
3
0
Организация и контрол на технологичния процес в студена кухня при производството на студени предястия за кетъринга
Изпитна тема №4 за държавния зрелостен изпит...
71
9
0