Потърси помощ за своята домашна
Програма Добавете учебите си часове за седмицата.
Последвайте ни
Филтрирай по тип
Материали 1-10 от 10
- Сортирай по:
- Дата на добавяне
- Брой сваляния
- Заглавие
- Брой страници
Контрол на хранителната безопасност и качество при производството на пшеничен бял хляб
Характеристика на продукта пшеничен бял хляб според изискванията на системите за безопасност на храните. ДПП за лична хигиена на персонала. Подготвителен етап при разработването на НАССР план - основни задачи...
0
0
0
Контрол на хранителната безопасност и качеството при приготвяне на млечно-нишестен сладкарски крем
Характеристика на полуфабрикат млечно-нишестен сладкарски крем според изискванията на системите за безопасност на храните...
0
1
0
Материално-техническата база в ресторантьорството
Обща технологична схема за производство на ястия в заведенията за хранене и развлечения. Видове помещения и функционална връзка в заведенията за хранене и развлечения, работещи със суровини...
42
6
0
Месо и месни прдукти
Месо — плът от животно (основно мускули), използвана в качеството на храна...
38
0
0
Мляко и млечни продукти
В млякото се съдръжат около 200 химичини вещества. Естествената балансираност на тези съставки го прави особено ценно за храненето. То съдържа около 3.2% белтъчни вещества,4.9% млечна захар...
16
3
0
Организация и контрол на технологичния процес в студена кухня при производството на студени предястия за кетъринга
Изпитна тема №4 за държавния зрелостен изпит...
71
9
0
Промишнена преработка
При нестерилно рибно производство операциите се разделят на три основни групи: операции, подготвящи рибата за консервиране; операции осигуряващи същинско консервиране...
12
0
0