Материали 1-10 от 10

Цех за производство на бели вина с годишна производителност 6106 kg грозде 78 стр.

Цех за производство на бели вина, с годишна производителност 6.106 kg грозде

Цех за производство на бели вина, с годишна производителност 6.106 kg грозде...Принципите на лозарството и винарството са учудващо прости. Оставена на произвола на съдбата, една лоза ще се приспособи към всяка почва, за да продължи да се развива...
dannyboy
4 1 0
Промишлени технологии 48 стр.

Промишлени технологии

ХПИ има и редица особености като: някои подотрасли (консервна и др.) имат сезонен характер, произтичащ от сезонния характер на селското стопан¬ство; делът на суровините в готовите продукти е много висок (над 70 %), а от тук и делът на разходите...
dannyboy
11 0 0
Връзката между вакуумиране съхранение и sous-vide готвене 38 стр.

Връзката между вакуумиране ,съхранение и sous-vide готвене

1. Съвременната кулинария познава безброй техники на готвене, но има една, която заслужава особено внимание. Готвенето с вакуум при ниска температура е известно навсякъде по света с френския термин sous vide (су вид).
messi
0 0 0
Технология на производство на хляб тип Софийски 38 стр.

Технология на производство на хляб тип "Софийски"

Производството на хляб започва преди много хилядолетия като зърнена каша и питки, за да достигне формата и вида на днешния хляб. Дългият и труден път на производството на хляба е свързан с факта, че неговото приготвяне представлява сложен...
nerven
16 1 0
Месо и местни продукти 34 стр.

Месо и местни продукти

Думата месо най-често означава животинска тъкан, която може да бъде използвана като храна от човека. Практически тази дефиниция включва както мускулната тъкан, така и вътрешните органи на животното...
silviQ
14 1 0
Влияние на хидропероксидите върху производството и съхранението на месните продукти и здравето на човека 30 стр.

Влияние на хидропероксидите върху производството и съхранението на месните продукти и здравето на човека

Влияние на хидропероксидите върху производството и съхранението на месните продукти и здравето на човека...
gecata_maina
3 0 0