Материали 1-10 от 10

Промишлена технология за отглеждане на ечемик 13 стр.

Промишлена технология за отглеждане на ечемик

Ечемикът е втората по важност зърнена култура след царевицата. Той се отглежда главно за зърно, което е ценен фураж за животните и суровина за пивоварната промишленост. За фураж зърното се употребява цяло или смляно...
admin
7 2 0
Проектиране и изграждане на земеделски стопанства 13 стр.

Проектиране и изграждане на земеделски стопанства

Земеделието е основният източник на доход за 25,6 % от българското население. Земеделието е важен фактор за заетостта в страната и има голямо социално и икономическо значение...
emoto_92
4 1 0
Технологични препоръки при отглеждането на царевицата и слънчогледа 6 стр.

Технологични препоръки при отглеждането на царевицата и слънчогледа

Почвените обработки имат голямо значение за влагозапасеността, борбата с плевелите и неприятелите и нормалното развитие на царевицата и слънчогледа....
gecata_maina
8 1 0
Технология на отглеждане на зелен фасул като втора култура 10 стр.

Технология на отглеждане на зелен фасул като втора култура

Зеленият фасул е сравнително по-невзискателен към предшественика. Много добре се развива след краставици, зеле и картофи. Добри предшественици са зърнено-житните и кореноплодните култури. Фасулът не бива да се отглежда като монокултура...
rusev02
11 1 0
Технология за след жътвена обработка и съхранение на пшеница и ечемик 9 стр.

Технология за след жътвена обработка и съхранение на пшеница и ечемик

Пшеницата е основната и най– важна зърнена хлебна култура. Тя се отглежда заради зърното, от което се получава висококачествен, вкусен и лесносмилаем хляб. Зърното на твърдата пшеница се използва...
ndoe
30 0 0
Управленска форма земеделски производител 13 стр.

Управленска форма "земеделски производител"

Какво трябва да знаете преди да решите да се регистрирате като земеделски производител: 1. Държавното обществено осигуряване на земеделските производители е задължително, както и за останалите самоосигуряващи се лица ...
lubega
5 0 0