18 развити въпросa за държавен изпит по хотелиерство 59 стр.

18 развити въпросa за държавен изпит по хотелиерство

Характеристика на дейността – кратко описание и предназначение резервация – предварително ангажиране на хотелско помещение и др. хотелиерски услуги за бъдещ период от време от клиент или негов пълномощник (посредник)....
emoto_92
24 7 0
Бизнес план за хотел 20 стр. очаква одобрение

Бизнес план за хотел

Резюме: в разработката ще бъде представена същността на изготвяне на бизнес план, конкретизиран за ресторантьорския бизнес. В бизнес плана са подробно посочени и анализирани изискванията към заемане на всяка една от длъжностите в ресторанта и...
nezabravima
0 2 0
Осигуряване на условия за безопасност и сигурност на гостите в хотела 6 стр.

Осигуряване на условия за безопасност и сигурност на гостите в хотела

Управлението на процеса на обслужване в туризма предполага съчетание на два вида фактори – външни, от които най-важен е клиента и вътрешни, сред които водещ е поведението на персонала... .
ndoe
15 0 0
Сектор храна и напитки в хотел 9 стр.

Сектор храна и напитки в хотел

Това е секторът, който е отговорен за предоставянето на разнообразни по вид, качество и количество храни и подходящи към тях напитки. Предлагането на храните се извършва по различни начини и на различни места....
ndoe
33 2 0
Тема по хотелиерство 24 стр.

Тема по хотелиерство

Камериерския сервизен блок се състои от: едно или повече помещения, предназначени за служебно пребиваване на камериерките по време на смяната им и предстоящи условия за организиране и провеждане на тяхната работа...
the_magicer
32 2 0